...Jeps! Viikonloppu rupiaa olemaan lopuillaan ja on aika palata taas arkeen ja mennä takaisin koulunpenkille.

Viikonloppu oli suorastaan päätähuomaavan ihana, kun näin jälleen kerran rakkaani ja sain olla hänen lähellään pitkästä aikaa.

Nyt arki on taas palailemassa uhkaavasti. Netissä olen ollut siitä lähtien kun kulta lähti eikä loppua näy, ei sitten millään... Väsy on mutta siitä selviää kupillisella teellä ja hauskanpidolla. :)

Hauskanpito...
Tällä kertaa se merkitsee itselleni sitä, että saa olla netissä ja kirjoittaa. Yleensä se olisi elokuvia ja kavereita, mutta kun ei ole nyt mitään katottavaa kun ei ole TV:tä ja kaverit ovat kaukana, niin täytyy tyytyä siihen mitä on... Netti ja kone.

Koulu alkamassa...
Viikonloppu on loppumassa. Koulu alkaa taas huomenna ja täytyy lukea ruotsia vaikka ei millään huvittaisikaan. Pitää myös se työssäoppimispaikka etsiä jostain ennen kuin ensi viikko loppuu... Mutta sitä ennen... Koneen äärellä ja tee kuppi kädessä, mikäs sen "mukavempaa" viettää loppu sunnuntai-iltaa kun on yksin kämpillään... :)

Hyvät jatkot...
Täten olen juuri lopettelemassa tätä kirjoitusta. Toivottavasti tästä turhasta lukemisesta on jotain hyötyä teille lukijoille. Ainakin tunnette minua paremmin kuin ennen. :)

Hyvää yötä ja kivat viikonlopun jatkot sinne!
Ehkä ensi viikonloppu olisi taas natinnon paikka ja jaksatte taas arjen murheet ja kiireet...

Heissun teille!

Moikka!