Koska joulu on tuloillaan, haluan vain sanoa kaikille rakkaille ihmisille jotakin erityistä. Ihan heitä varten, ihan joulun iloksi, ihan vain sen takia koska heidän olemassaolollaan on minulle suuri merkitys. Ihan vain siksi, että välitän heistä.

"Hänestä haluan kiinni pitää, en halua koskaan häntä unohtaa. Hän on niin kiltti, ymmärtää minua ja on huolehtivainen. Hän ei koskaan suutu, ei sano pahasti tai satuta. Hänestä saan pieniä voiman pisaroita elämääni ja toivoa huomiseen. Häntä niin paljon rakastan, että elämäni suurimmatkin salaisuudet hänelle paljastan. Hänelle haluan olla aina uskollinen, haluan varjella ja suojella häntä, haluan kulkea hänen kanssaan elämän mäet ja suot. Haluan antaa hänelle kaiken, mitä hän ikinä tarvitseekaan. Haluan että hän on onnellinen.
Rakastan häntä."

Tämä oli omistettu rakkaimmalle ihmiselleni koko maailmassa! Toivottelen hänelle kauneimmat joulunajat ja joulun välipäivät, koska silloin olen jossain kaukana enkä pääse viettämään niitä kauniita hetkiä hänen kanssaan. <3

 

Muut rakkaat ihmiseni: siskot, äiti, isä ja kaverit, Teille kaikille haluan toivottaa myös hyvät joulut vaikka ette tätä lukisikaan...Te tiedätte että rakastan teitä myöskin (En tietenkään samalla tavoin kuin edellä mainitsemaani henkilöä... =) Ymmärrätte varmaan)

Ja Lopuksi: Hyvät joulut myös Teille kaikille muille, jotka mun blogiani ja kirjoituksiani olette lukeneet/kommentoineet!
Kiitos teille! =)