Mielikuvitusta on monenlaista. Voit ajatella jotain, mitä et oikeasti haluaisi ajatella. Voit kuvitella olevasi jossain kaukana, voit miettiä tulevaisuuttasi, haaveilla rakastasi, tuumata menneitä aikoja... Tai voit vain pohtia tulevaa... :)
Mielikuvituksella pääsee pitkälle. Kun osaa ajatella, oppii helposti asioita ja muistaa paremmin, mikä taas takaa hyvän elämän ja monipuolisia lahjoja! :)
Mielikuvitusta voit käyttää: maalaamiseen kauniita tauluja, uppoutua novellien ihmeellisiin kuviin, syöksyä runojen valtamereen, päästä pitkälle presidenttinä, naida rikas (keksii hyvät keinot saada mies itselleen! xD), tehdä sateenkaari pelkistä naruista, keksiä ihmeellisen omituisia syntymäpäivälahjoja, tehdä taikapiippu vessapaperirullasta, miukua ja naukua kuin pieni kissi öisillä retkillään leikkimökin katolla, takoa taikahattu tyhjästä tölkistä, millustaa tositen ihmisten maailmaa mitä oudoimmilla tarinoilla (niin kuin erään 2 tuntinen "uni" erään toisen henkilön syntymäpäivillä vuonna örkki ja mörkki! xD), tarjoilla mansikoita kedolla alastomana pelkät lehdet suojanaan öiseen aikaan hattivateille ja muumipeikolle, syödä hunajaa ruukusta isomasuisen Nalle Puhin seurassa (Nasu oli jäänyt puunkoloon kiinni kun se oli syöny sitä liikaa! xD), tallustella metsän mättähillä rakkaan kanssa ja lauleskella joululauluja kirkkaassa auringon paisteessa sateenvarjon alla, soittaa nokkahuilua Maailman Huonoimmassa Kitara Ryhmässä (jotka kaikki oikeasti soittaa aivan jotain muuta... siksi se onkin maailman huonoin kitararyhmä! xD), ihmetellä kännykän mölyä syksyn pimeinä hetkinä kynttilän valossa, istua muurahaispesässä ja ottaa aurinkoa vesisateessa!
Sellaista se on kun osaa mielikuvitusta käyttää! xD
Tulkaa siis mukaan.... MIELIKUVITTELEMAAN!!!! xD
Käy osoitteessa: http://p2.foorumi.info/deezmo
ja tule mukaan mielikuvittelemaan!!!!! xD