Tässä juuri sain luettua yhden kirjan. En ole kovin kirjaihminen, joten tämä on hyvin harvinaista että sain sen edes luettua. Kirja oli kuitenkin hyvin ohut, tietenkin koska minä sen luin, se on yksi Harlequin Viettelys-sarjan kirjoista, jotka kaikki ovat noin 150 sivuisia, joten sopivia minulle! =)

Kirjan kirjoitti Sandy Steen ja kirjan nimi oli "Beau, unelmien rakastaja".
Tässä on teille kuvaava teksti kirjan takakannesta:


"Kun kapinallinen Beau Stuart palasi kotikaupunkiinsa, hän tiesi, ettei häntä otettaisi avosylin vastaan. Yksi kaupunkilainen oli kuitenkin ilahtunut hänen tulostaan...

Lily Matthews oli kyllästynyt olemaan kiltti tyttö. Hän halusi oppia tietämään, millaista oli olla todellinen nainen - todellisen miehen kanssa. Kun hän kuuli tunnetun naissankarin Beau Stuartin paluusta, hän tiesi toiveidensa toteutuneen. Hän aikoi tehdä miehelle tarjouksen, josta tämä ei voisi kieltäytyä..."

Kirja oli mielenkiintoinen monella tapaa ja välissä (ihan viimeisissä luvuissa) kyyneleet nousivat itselläni pintaan ja ihan itketti, koska se oli niin koskettavan suloista! =) No itse itken vähän joka asialle, mutta tämä kirja oli yksi niistä asioista, joille itkin TODELLA paljon.....

Lyhyesti: KANNATTAA lukea! =)
Tämä tietenkin on aika vanha kirja eikä löydy kirjastoistakaan, joten ette välttämättä löydä sitä, mutta jos joskus sattuu kirpputorilla tai muualla tulemaan vastaan, niin ostakaa ihmeessä! =)