Useat ovat sanoneet, että kun lähtee lenkille heti aamusta ennenkuin edes syö aamupalaa, että se olisi jotenkin tehokasta ja että siinä ainakin herää... Itse meinasin tänään lähteä 7 mais lenkille mutta kun huomasin jotta siellä oli niin kylmä, päädyin sitten tapani mukaan vain makoilemaan sängyn päällä ja miettimään maailman menoa... Huomenna kyllä teen sen! Ajattelin itsekseni...saas nyt nähdä että olenko huomenna niin väsyksis kuin tänään ja että saanko aikaiseksi lähdettyä lenkille! =)

Ab King Pro on hyvä laite, mutta sitä PITÄISI käyttää useammin. Itse käytän sitä varmaan 1-2 kertaa viikossa eikä se tunnu vielä kunnolla tehoavan. 2 minuuttia PÄIVÄSSÄ riittää! Ohjeissa luki, mutta kun teen sitä 1-2 kertaa viikossa noin 5-10 minuuttia niin ei näy missään, ilmeisesti se tarkoitti sitä että pitäis tehdä sillä säännöllisesti mutta kun on niitä päiviä, jolloin ei oikein innostais tai on muuten vain kiirettä...

Syöminen. Ruokaa pitää syödä eikä yhtäkään ateriaa saisi jättää väliin, mutta kun on aamulla ruvennu nukuttamaan niin ei ole syöny sitten aamupalaa ollenkaan... Sehän on päivän tärkein ateria!

Yhteenveto: Eli siis pitäisi varmaan nousta ajoissa ylös, käydä lenkillä, syödä aamupala ja tehdä Ab King Pro:lla iltapäivällä ja illalla levätä kullan kainalossa! =)
Hyviä kuntoilu hetkiä kaikille! =)