Käytiin tänään syömässä oikein ulkona... Kun sitten palasimme takaisin kotiin, kenelläkään ei ollut avainta! =o Mutta onneksi oli vara-avain niin pääsimme sisälle! =)

Olen ruvennut miettimään elämääni, ehkä se sihteerinä olo ei sitä olisikaan... Haluaisin kirjoittaa, mutta sillä ei elä! Eikä mulla oo värisilmää, joten ei valokuvaaminenkaan oikeen ole hyvä idea... :/ Pitää vissiin sitte taas lähtiä opiskelemaan kun saa tämän koulutuksen päätökseen! Jos menisinkin uudelleen kauppikseen ja valitsisin toisen linjan... Tai sitten vain ajaisin trukkikortin ja rupeaisin varastomieheksi... tai naiseksi! =) Mutta käsivoimat puuttuu...Pitäis siis treenata käsiäkin! Tai sitten yksinkertaisesti hankkisin miehelle kunnon työpaikan ja jäisin itse kotiin ja hankkiutuisin raskaaksi... ;) Voisin sitten jäädä huolehtimaan lapsista ja siinä sivussa vaikka kirjoittaa sen kirjan, mistä olen aina haaveillutkin! :) Mutta... Ehkä ei kuitenkaan! On äitinäkin olo raskasta kun pitää jonottaa 7 tuntia päivässä tk:ssa vain päästäkseen 5 minuutin tarkastuskäynnille miljoonan lapsen kanssa, jotka jokainen itkee ja huutaa... On siinä äidilläkin tekemistä! =O Itse taisin olla kans vaikea lapsi, kuulemma synnytys oli helppoa mutta sen jälkeen se vaikeus vasta alkoikin! =O Pitää vain komentaa lapsia, eiköhän ne opi... ;)
Lapsia... Puhun niin kuin niitä jo olisi! Ei vielä... Mutta mistä sitä tietää jos vaikka jo parin vuoden päästä olis tulossa! =) Pitää hommata kaikki lapset ennen kun täyttää 30, kun silloin se voi olla jo liian vaarallista... Viimeistään kun on 27 niin voi tehdä 3 lasta, jokaisena vuotena yksi niin niillä ei ole kovin suurta ikäeroa... =)
Haaveiluja haaveilujen perään! Kun sais eka omat asiat järjestykseen niin vois alkaa sen lasten-teko-vaiheen.... Niistä on sekä hyötyä että vaivaa... Onneksi mieheni haluaa niitä myös! =) Yksin nimittäin niitä on vaikeampi hommata... Ja varmasti olisi myös raskaampaa hoitaa niitä! =O
No se on sen ajan murhes! Nyt kuitenkin pitää mennä kattelemaan töitä ja uusia koulutus-mahdollisuuksia internetin ihmeellisestä maailmasta! HEIPPA!!! =)

Jotain Uutta Joka Päivä:  "Avaimet unohtuu... Unelmista haaveilee ja niitä yrittää toteuttaa, mutta aina se vain ei ole mahdollista!"
Päiviä jäljellä enää SUUREEN päivään: 132 <3