Tänään näin, kuinka enkeliltä näyttävä tyttö ajoi autolla. Itse asiassa istuin hänen vierellään koko matkan... Laitoin tänään ystäväni hiukset! :) Ne ovat pitkät, vaaleat (lähes valkoiset) ja TODELLA paksut! Kiharsin ne tänään patukkakiharoille ja sen jälkeen hän näytti ihan enkeliltä... :) Joten... Enkeli ajoi autolla! =D

Maanantaina se alkaa! Vielä muutama päivä, tämä viikonloppu, ja pääsee taas pitkästä aikaa tekemään kunnolla töitä! Toivon mukaan se menee hyvin enkä ole siinä huono... Kuitenkin harjoitushan tekee mestarin ja oppimaanhan sinne juuri olenkin menossa, joten nou hätä! =)

Tänään tanssahtelin musiikin tahtiin... Paino on pudonnut jotain 1,5 kiloa ja nyt kun aion kulkea työssäoppimaan pyörällä, noin 4,5 km yhteen suuntaan, joten se tekee päiväs melkein 10 km... Eiköhän kunto kartu senkin ansiosta! =)

Tänään käytiin edellä mainitsemani "enkelin" kanssa katselemassa hääkenkiä. En halua niihin kovin suurta korkoa, ainoa kenkä jossa oli sopiva korko, oli ruma. Ehkä siis kuitenkin joudun tyytymään hienoihin kenkiin, joissa on VAARALLISEN suuret korot. Se jää nähtäväksi, kunhan saan muutaman makutuomarin joukkoon niin eiköhän se siitä... ;) Toisaalta...Joukossa kuulemma tyhmyys tiivistyy, mutta uskoisin jotta nuo makutuomarit kyllä tietää mikä mulle sopii! Luotan heidän arvostelukykyyn 100 %:sti! ;)

"Enkelistä" vielä... Jos tämä "enkeli" sattuu joskus lukemaan tätä... Taidankin tästä lähtien kutsua häntä "Enkeliksi"! ;) Tai ainakin näissä blogi jutuissa niin ei tarvii oikeaa nimeä sanoa! xD Se on pääasia että tämä "Enkeli" tietää että hänestä puhutaan... =) Täytyypä vinkata tätä blogi-kirjoitusta hänelle ***nauraa lujaa*** =D

Jotain Uutta Joka Päivä: "Enkeleitä.... Onhan niitä!"
Päiviä jäljellä enää SUUREEN päivään: 141 <3