Erimielisyys = Kiivasta, nopeaa puhetta asioista, joista pitää päästä johonkin yhteiseen mielipiteeseen. Tämän voisi myös kuvata toisten mukaan sanalla keskustelu, mutta kuten Deezmo nyt on mitä on, niin keskustelukin on hänelle jotain ihan erilaista kuin monelle muulle! =) Toivottavasti siis ymmärrätte tätä Deezmo-sanastoa... Pitää joskus selventää lisää jos joku ei sitä ymmärrä...

Autoilua Deezmon tapaan!
Ota siskos auton avaimet (ja tietenkin se autokin :)) ja lähde kruisailemaan pitkin kaupungin katuja pitkä takki päällä! Toisinaan Deezmon autoilussa täytyy kaahia auton sisälle pelkääjän paikalta ja nostaa jalat vaivalloisesti ahtaaseen välikköön, ratin ja penkin vgäliin, vain päästäkseen peruuttamaan pienestä väliköstä, jonka joku toinen auto on saanut aikaan kun se on pysäköity pienen punaisen auton viereen! Ni sitten tämä pienen punaisen auton lähes-tulkoon-aito-omistaja saapuu paikalle, heristää nyrkkiään, viuhtoo punaisia käsiään ja heiluttaa raivokkaasti punaista päätään ja pureskelee punaisia hampaitaan yhteen vain siksi ettei pääse autoon kuin kaahimalla edellä mainittujen asioiden ylitse edellä mainittuun välikköön...!!! Mutta toisaalta... Voittaa se toki pyörällä ajon! =) Ei tarvinnut hytistä kylmässä säässä, kaatua kiviselle kadulle, tulla huomanneeksi jottei jarrut toimi suuressa alamäessä, jota muutenkin pelkää...! Ainakin saa olla lämpimässä, saa sitä kokemusta autolla ajosta ja saa kuunnella hyvää musiikkia... JOS SITÄ ITALIALAISTA NYT NIISTÄ KASETEISTA TULIS! Aamulla tuli jotain italialaista, mutta sitten tulikin jotain aivan muuta... Pitää varoa tolppia! Etenkin, jos ne ovat juuri siinä paikkaa, jonne Deezmon pitäisi autonsa ajaa! Saattaa olla joskus vaarallista tällaiselle Deezmo-henkilölle antaa autonavaimet...Mitä hyvänsä saattaa sen jälkeen tapahtua! (HUOM! Kuitenkin tämä henkilö siitä pitää ja haluaa edelleenkin lainata [tai varastaa ;)] siskon autoa, tai ainakin yksi kolmasosa siitä autostahan kuuluu Deezmo-henkilölle mutta siskolle [kuulemma] se merkitsee enemmän! Kyllä Deezmo-henkilökin siitä tykkää!)

Jotain Uutta Joka Päivä: "Autoilla voi lumipyryssäkin... Mutta kysymys kuuluukin, jotta kannattaako niitä autonavaimia antaa kenelle vain! ;) VASTAUS: KYLLÄ, varsinkin Deezmo-henkilölle! =)"
Päiviä jäljellä enää SUUREEN päivään: 129 <3