3 kuukautta ja 3 päivää! =)

Häät lähestyy koko ajan... Toukokuu on kiireinen kuukausi! Pitää tehdä kaikenlaista ja mennä joka paikkaan, niin hääkahville, ristiäisiin kuin siivoamaankin! Pitää oikein katsoa melkein joka päivä kalenteriin ja varmistaa mitä kaikkea pitää tänään ja huomenna muistaa... Pitopalvelua pitää mennä joskus tapaamaan ja häävalssiakin pitäis joskus jaksaa harjoitella... Ja sitte pitäis tehdä yhdestä kokkouksesta pöytäkirja ja muutenkin varautua siihen suuren päivään kun mun työssäoppimisjaksoani arvioidaan! Toivottavasti menee läpi...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

En voisi elää ilman sua. Tarviin niin kovasti sua! Aina kun hengitän ja aina kun herään, sinua aina ajattelen. Jos maailmassa olisi vain yksi ihminen, jonka kanssa olisin autiolla saarella, se olisi tietenkin sinä!
En koskaan halua menettää sinua. Aina haluan parastasi. Vaikka sitten huutaisinkin ja meteliä pitäisin, aina sinua kuitenkin rakastan ja aina sinulta anteeksi pyydän. Sinä olet se kehen voin luottaa, omat salaisuudet ja nolot jutut vuodattaa. Sinun olkapäätäsi vasten saan itkeä, nauraa. Sinun hymyäsi saan katsella, varjella. Sinulle elämäni omistan!
<3:lla Rakkaasi~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~