Valmistautumisen ja valmistumisen ero voi olla suuri tai pieni. Tässä kohtaa ainakin minusta tuntuu siltä ettei ne eroa paljoa toisistaan. Tänä aamuna VALMISTAUDUIN ja hetki sitten VALMISTUIN. VALMISTAUTUESSA laitoin hiuksia, meikkasin, harjasin hampaani ja katsoin peiliin. VALMISTUESSA laitoin hiuksia, korjasin meikin, katsoin peiliin, otin todistuksen, olin kuvassa, join kahvia, söin piirakkaa ja kakkua, otin kaverista ja minusta kuvia, istuin autoon ja lopulta lähdin... Sama tunne oli molempina kertoina: tyhjä. Tässäkö tämä nyt sitten oli? Ei taaskaan työtä, ei hajuakaan tulevaisuudesta, ei mitään tekemistä... Työkkäriin sitä taas maanantaina mennään!!!!!!!! Tuntui jotenkin niin turhalta koko koulutus, ei mun alaa! En oikein tiedä mikä olisi sitä "omaa alaa". En vain ole löytänyt sitä vielä... Tuntuu kuin en kuuluisi mihinkään. Tässäkö tämä elämä nyt sitten oli? Ensin opiskelijana, sitten työttömänä ja sitten taas opiskelemaan lisää... Ja TAAS työttömäksi! Mitä järkeä? Eikö ihminen riitä näin? "Pitää olla työkokemusta" -sanotaan, mutta mistä sitä saa jos vain KUKAAN ei ota töihin? Ja sitten kun opiskelee taas, sulle sanotaan: "Etkö sä oo liian koulutettu tähän?" JA PYH! Ikinä ihminen ei riitä mihinkään... En ainakaan minä!
Pitäiskö sitä taas opiskella vai olla loppu elämän työttömänä? Aina joku muu saa juuri sen paikan johon haen tai sitten vain ihmiset eivät vastaa lukuisiin puhelinsoittoihin ja sitten kun joku vastaa, niin se jolle yrittää niin ei olekaan enää tänään töissä... MAHDOTONTA saada töitä! Ei ainakaan täältä... Ehkä sitten kun muuttaa.... TOIVOTTAVASTI!

*huokaa* On mulla ainakin muutama ystävä! =) Ja ihana mies, kunhan se vain tulee töistä kotiin! <3
***odottelee miestään ja katselee ikkunasta***

Ja onhan nuo häätkin tulossa, jotain kivaa odotettavaa! ;) Jos ei töitä saa niin sitten vain kuntoilemaan, kastelemaan kukkia, ottamaan aurinkoa ja valmistautumaan kaikin puolin häitä varten! =) Ihan mukavaa tietysti näin lämpöisenä päivänä on olla työttömänä! =) Saa nauttia täysin rinnoin kesän kauniista auringosta! <3
Terveisiä sinne Italiaan! Kohta täälläkin on yhtä lämmintä kuin siellä! (8D)