Nimi: PariSuhteellisuus
Kirjailija: Paul Reiser
Harlequin: EI!!! (tällä kertaa luin ihan oikean kirjan! =))
Kirjan kansi:

"KUN ON LÖYTÄNYT SEN OIKEAN, äkkiä kaikki salaa haaveiltu toteutuu. Yhteiset viikonloput; saa tekosyyn olla tekemättä mitään hyödyllistä. Yhteinen sanomalehdenluku; jostain kumman syystä, mitä tahansa sivua hän lukeekin, se näyttää kiinnostavammalta kuin sivu, jota itse on lukemassa. Yhdessä suihkuun; romanttista? Toisen kohtalona on aina jäädä katveeseen hytisemään. Yhteiset illalliset; rakkaimman kanssa ruokakin voi muuttua politiikaksi. Yhteinen sänky; parasta unohtaa henkilökohtainen vapaan tyylin uni.

PariSuhteellisuus on lämpimän humoristinen ja purevan tarkka kirja nuorten kaupunkilaisten ihmissuhteista ja kodin perustamisesta. Miesten ja naisten eroavaisuuksia, suhteita ja suhteettomuuksia käsittelevästä kirjasta löytää helposti ja kirpeän herkullisesti itsensä ja puolisonsa.
Kummasta päästä sinä puristat hammastahnatuubia?"


Oma Arvio:

Nyt sitten vasta tuli luettua tämä TOUKOKUUN kirja! Vielä on kesäkuuta jäljellä, joten voi ihan hyvin keritä lukemaan tämän TOUKOKUUN kirjan jatko-osan nimeltään "Lapsekas Parisuhde! =)
TOUKOKUUN kirja OLI hyvä! =) Jällen kerran suosittelen tämänkin kirjan lukemista! Sai kyllä nauraa kirjaa lukiessa! =D Ja kyllä siitä vähän tuli mieleen MINÄ ITSE ja MIES, jonka kanssa elän...ja pian naimisiinkin juoksemma jo! ;)
Paul Reiser on myös Hulluna Sinuun -sarjan yksi päänäyttelijöistä sekä sen sarjan tuottaja! Itse olen katsonut kyseistä sarjaa ja tämä kirja oli melkein yhtä hauska! =) Eli.... Kaikki, jotka olette seuranneet sitä, kirja käteen ja lukemaan jos ette sitä ole vielä tehneet! =)