Tämä kirjoitus ei oikein liity millään tapaa tuohon otsikkoon, kunhan vain ajattelin... Porsas on suuri ja ruma ja sillä on paljon elämän kokemusta, possu on pieni ja söpö ja rasavilli eikä juuri ole maailmaa nähnyt... Kumpi minä olen?

Istun taas koneeni äärellä miettimässä maailman menoa. Ulkona on paljon lehtiä ja pitäis haravoida kun tulee vieraita mutta kun niitä vieläkin tippuu puista niin turha itseään vielä vaivata asialla...

On paljon tekemistä, mutta ei tiedä mitä tekisi. Ei tiedä pitäisikö tehdä tuota, vai sitä tai kenties sitä mihin viimeksi jäin? Kun olin ihan kokonaan työtön, niin ei ollu yhtään mitään tekemistä ja nyt yht'äkkiä onkin työelämävalmennuksessa ja kotona kaikki on hujan hajan ja pitäis kaikkea tehdä...

Onko käsityönteko tarttuvaa? Suuressa Tuvassa ainakin on! (Suuri Tupa = nimitys vanhempieni talolle, kun ei sitä enää kodiksi voi sanoa kun asuu miehensä kanssa jo pellon toisella laitaa...) Suuressa Tuvassa ne käsityöt syntyy! Nytkin siellä oli paljon tuoreita villasukkia ja muita ja muutama keskeneräinen asiakin... Sisko ja äiti tekee töitä, ehkä se sitten tarttui myös minuun? Neliön tein, en tiedä mikä se on mutta ENSIMMÄINEN sitten yläasteen, jonka sain jopa valmiiksi! =) Kai sitä vois vaikka patalapuksi kutsua, mutta kattilaa siihen ei voi laittaa kun se on tehty villasta ja sehän PALAA!!! Nojaa... Kai minustakin tuli sitten pienehkö käsityöharrastelija! Autoin tänään jopa erästä naista etsimään kaupasta oikean kokoisia sukkapuikkoja, tarkkana tyttönä huomasin ne ja autoin. Oli se ihan mukavaa auttaa ihmistä! =) Komian kiitoksenkin sain! ;)

Asiakaspalvelu... Ehkä sitäkin voisi joskus tehdä jos vain olisi varma että tietää kaiken siitä, mitä myy. Olen huomannut nyt tuolla harjoittelussa ollessani että ei se niin vaikeaa varmaan ole... Pitää vain ensin opetella asiat kunnolla niin on varmempi olo ja asiakkaatkin tykkäävät! =)

Kahville pitääs mennä.
Taas kirjoitus vähän venähti...
PS. TAAS yks hiiri loukussa! =O IIIIIIIIIIIKKKK!!!!     Hiiri -->    <:3=~